Interieur – Robuust landelijk

Een klein huis uit 1910, vijf minuten van het centrum van Apeldoorn en vijf minuten van de mooie bossen op de Veluwe. Een huisje dat zo klein was dat je het gevoel had in een vakantiehuisje binnen te stappen. In 2015 is dit huisje uitgebouwd tot een heus woonhuis. De authentieke stijl en originele details zijn behouden of toegevoegd. De woonkamer en woonkeuken zijn twee verschillende vertrekken die door originele kamer-suite deuren met elkaar worden verbonden. De verschillende soorten vloeren maken de basis van dit interieur speels, authentiek en robuust. De vergrijsde houten vloer in combinatie met de oude ijsselsteentjes vloer uit 1817 zijn een goede match. De inrichting is sober en robuust. Evenals de schouw die is gemaakt van eikenhouten bielzen. Weinig meubels en accessoires zorgen voor een goede, maar rustige verhouding en hierdoor komen details meer tot zijn recht. Less is more! Natuurlijke stoffen als puur linnen, wol en katoen geven dit interieur een frisse touch. Voor dit interieur hebben wij gekozen voor een aantal grote blikvangers zodat het geheel rust uitademt.

Ook buiten krijgt de robuust landelijke vorm stijl doordat de uitbouw is afgewerkt met zwarte planken. Een wit, zwart huisje met rode dakpannen. Of wel; een Zeeuws huisje op de Veluwe. Gietijzeren deurklinken, paden van rode ijsselsteentjes, fris groene beukenhagen en een sfeervolle veranda maken van dit huis een plek om van te genieten.

Gaan jullie uitbouwen en zien jullie door de bomen het bos niet meer? Wij luisteren graag naar jullie wensen, geven tips en ideeën om samen met jullie het gewenste resultaat te creëren. Van concept tot totaalplaatje, van idee naar meubels en accessoires om van een huis jullie thuis te maken.

Credits: Concept, Styling & Meubels PURAVIE // Fotografie fotografiedoorlianne

 

You Might Also Like