Over mij

Photography: Suegraphy

Al van jongs af aan ben ik bezig met sfeer. Wat begon in mijn kleine zolderkamertje is uitgebloeid tot een heus bedrijf, PURAVIE. Er zijn zoveel mooie dingen op deze wereld. Het ene moment ontstaan, de andere keer gecreëerd. Wat zou ik soms graag een foto maken met mijn ogen.

Passie, authenticiteit, en enthousiasme zijn kernwoorden waar ‘P U R A V I E’ op gebouwd is. Ik heb een grote voorliefde voor robuuste natuur, eenvoud, kan uren ronddwalen op unieke marktjes, ben altijd op zoek naar lekkere verse gerechten en stapelgek op Marijn; mijn lieve, ondersteunende man en onze dochter Fleur. Ik woon met Marijn en Fleur  in Apeldoorn in een knus en warm huis, vijf minuten van het centrum en de heide.

Het is heerlijk om te creëren!  Van een passende styling op jullie bruiloft, de juiste bloemen of het interieuradvies wat van jouw huis een thuis maakt. Alles draait om styling en vanuit mijn professie en jarenlange ervaring in dit vak help ik jullie graag verder. Het maakt hierbij niet uit of je al eigen ideeën hebt of nog niet weet wat je wilt.

Het is voor mij belangrijk dat het puur, authentiek, creatief en vooral passend bij jullie is. Iets wat jullie gelukkig maakt, dat is het doel.