Bruiloft styling

Naast styling met bloemen, kun je op veel andere creatieve manieren, vorm geven aan jullie trouwdag of andere feestelijke gebeurtenis. Mooie details mogen daarbij niet ontbreken! Er zijn legio ideeën waarin ik rekening houd met wat past bij jullie, de locatie en jullie budget.

Styling basis
€40 per uur*
Geef je een feest of bruiloft? Zijn alle materialen en accessoires al in huis, maar weet je niet waar je moet beginnen met stylen?
Wil je graag meehelpen met de styling, maar heb je iemand met oog voor detail nodig? Iemand die de leiding neemt in de aankleding?
Ik help je graag verder voorafgaand aan jullie feest of op de desbetreffende dag
Mail voor de mogelijkheden naar info@puravie.nl
Styling compleet
Prijs op afspraak
Puravie is in te huren voor de styling van je bruiloft of evenement
Misschien geven jullie een tuinfeest, strandfeest of feest met een thema of kleur. Alles op het gebied van styling is mogelijk
We bespreken samen jullie wensen en daarna kunnen jullie onbezorgd alles uit handen geven. De juiste tent, stoelen, dinertafelstyling, bloemen, menukaartjes. Alles wordt geregeld!
Mail voor de mogelijkheden naar info@puravie.nl
Freelance stylist
Prijs op afspraak
Kunnen jullie extra hulp gebruiken bij de styling?
Ben je fotograaf en zoek je een stylist voor een opdracht?
Ben je een bedrijf dat zich richt op de styling van bruiloften en/of evenementen en heb je een handje extra nodig of iemand met oog voor detail?
Mail voor de mogelijkheden naar info@puravie.nl

Je hoeft natuurlijk niet te trouwen om een stylist in te huren. Misschien geven jullie wel een familie- of bedrijfsfeest, of moet het diner ter gelegenheid van jullie 12,5 jarig huwelijk worden verzorgd en gestyled. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Suzanne&Erwin-78

 Photography: Alice Mahran