Wedding – Botanisch

In juni van dit jaar trouwde Glenn & Karen. Toen ze mij vertelden op welke locatie zij zouden trouwen werd ik heel enthousiast. Dit is zo’n locatie; mooi, uniek en authentiek. Net of je je buiten in de jungle begeeft. En als natuurliefhebber keek ik mijn ogen uit. Mocht je een eindje willen rijden en je houdt ook van de natuur en de botanische sferen dan is deze locatie een aanrader.

De  Styling & Bloemen die ik mocht verzorgen sloot perfect aan bij de totale sfeer van de locatie. Veel groen, een natuurlijke uitstraling met veel robuuste materialen. Het zag eruit alsof het bij de locatie hoorde. Dit begon al bij de ingang van de locatie met een welkomstbord waar een guirlande van groen op lag. Daarna konden de gasten de bewegbewijzeringsborden volgen die ook omwikkeld waren met verschillende soorten groen. De ceremonie vond plaats op een soort strand. De gebruikte materialen kwamen hier terug in het bruidsboeket, aan de backdrop, in de boeketjes aan de stoelen tijdens de ceremonie en later op deze dag op de lange tafels tijdens het diner. Een geweldig stijlvol resultaat.

2017-10-18_0001

Glenn & Karen, bedankt voor de vrijheid die jullie mij hebben gegeven in de Styling & Bloemen en het vertrouwen wat jullie mij hiermee gaven. Ik heb genoten om wat moois te maken van jullie grote dag. Veel geluk en liefde voor jullie samen.

Credits: Styling & Bloemen PURAVIE // Foto’s InbeeldmetFloor // Locatie Verbeke Foundation

You Might Also Like