Wedding – Fruitboomgaard

De grote dag van Floris & Cora begon in het ouderlijk huis van Cora in de duinen van Noordwijk. Wat een adembenemende plek. Het straalde zoveel rust uit en welke kant je ook opkeek, je zag een prachtig stukje natuur.

Cora en haar bridesmaids hebben ’s ochtends heerlijk de tijd genomen om zich voor te bereiden op de mooie dag. Onder het genot van theetjes en petit fours werden hun haren gestyled en make-up aangebracht. De bruidsmeisjes kregen het boeket van de bruid in het klein en een subtiele flowercrown. Voor de bruidegom een passende corsage in de stijl van het bruidsboeket.

2016-12-13_0002

Nadat we dit hadden bezorgd zijn wij vertrokken naar een nostalgisch oud kerkje in Oude Wetering voor de styling op locatie. Een groot bloemstuk naast de kansel was de blikvanger. Guirlandes over de balustrade en bloemen aan de stoelen. Op de stoelen lag voor elke gast een verrassingspakketje. Na de styling in de kerk vertrokken wij naar Landgoed de Olmenhorst om de sweettable en de dinertafelstyling te verzorgen. De Olmenhorst is een grote fruitboomgaard. Tussen deze oude fruitbomen werd het diner voorbereid. De tafelstyling was basic, natuurlijk en met de juiste bloemen en kleuren die ook gedurende de rest van de dag terugkwamen op de diverse locaties. Blauw, peach, wit en zilvergroen. De helderblauwe Delphinium was een echte eyecatcher. Ook het gezelschap van familie en vrienden waren meegegaan in deze kleurcombinatie in de keuze voor hun kleding.

Veel geluk & liefde voor jullie samen. Liefs

160827_justinaaron_wedding_cora_floris_preview-230

Credits: Styling & Bloemen PURAVIE // Foto’s Justin Aaron // Locatie Olmenhorst, Lisserbroek

You Might Also Like