Wedding – Romantisch

Soms wordt je al heel enthousiast van een mailtje wat je krijgt van een bruidspaar. Als de afspraak dan mijn voorgevoel bevestigd, ben ik heel blij. Dit was het geval bij Paul & Judith. Onze afspraak was zo gezellig, hun wensen verrassend en hun vertrouwen in mij zo lief.

Paul & Judith zijn beiden creatief en hadden veel eigen ideeën voor hun bruiloft. Samen hebben we hun wensen besproken en daar is een heel passend concept uitgerold. Ze trouwden op ‘De Kookplaats’ in Arnhem. Daar brachten zij bijna de gehele dag door met familie en vrienden. Alleen voor de kerkelijke inzegening hebben ze gebruik gemaakt van een kerkje in de buurt. Het ontvangst, lunch, ceremonie, taart & champagne moment, diner en feest vonden plaats bij De Kookplaats. Het was een prachtige dag waardoor alles zoals gehoopt zich buiten afspeelde. PURAVIE was de hele dag aanwezig om te zorgen voor een perfecte styling.

2016-12-13_0001

Judith houdt erg van bloemen, dit kwam overal terug in een zoete en romantische stijl. De kleurcombinatie van roze, peach en geel zorgde voor een verrassende uitstraling. De gebruikte seizoensbloemen vormden een passend geheel. Heb je de geweldige dahlia’s al ontdekt? Wat ben ik verliefd op deze beauty’s. De kleur was perfect voor deze combinatie en de grootte van de bloem zorgde voor een rustpunt in de stukken. De olijftakken gaven daar juist weer een nonchalante swing aan.

De finishing touch van het boeket en de styling vind ik erg belangrijk. Denk dan bijvoorbeeld aan het juiste lint aan het bruidsboeket. Dat is meestal een zoektocht, maar zeker de moeite waard. De styling van de ceremonie en het diner vragen ook de nodige aandacht gezien het twee belangrijke momenten zijn op een trouwdag. Denk bijvoorbeeld aan passend bestek, servetten, tafellinnen etc. Zo heeft iedere bruiloft haar eigen stijl, kleuren en vormen en gaan wij voor elk concept weer opzoek naar de juiste materialen.

Lieve Paul & Judith. Ik heb genoten om de Styling & Bloemen te verzorgen voor jullie bruiloft. Jullie zijn een mooi en creatief stel. Bedankt voor jullie vertrouwen. Veel liefde voor de toekomst. x

Credits: Styling & Bloemen PURAVIE // Foto’s Amanda Drost

You Might Also Like