Wedding – Tuinfeest

Simon & Juliette trouwden in de idyllische tuin van haar ouders in het mooie Baarn. Niet zomaar een tuin. Een ruime, prachtig aangelegde tuin met veel leuke hoekjes waar je kunt zitten. Een ongedwongen en informele plek om je bruiloft te vieren.

Het ontvangst, de ceremonie, het diner en feest waren op deze locatie. Dit zorgt voor rust op de dag omdat je niet van locatie naar locatie hoeft te rijden. Hierdoor blijft er meer tijd over om samen te zijn met naaste familie en vrienden.

De stoere strechtent werd neergezet door TeLeukTrouwen. Samen met hen verzorgde PURAVIE, naast de bloemen, de styling van dit tuinfeest. Alles was op elkaar afgestemd. Juliette gaf in een adviesgesprek met PURAVIE aan dat ze een voorliefde heeft voor warme kleuren. Zoals je kunt zien komt dit terug in de keuze voor de bloemen. De dieprode bessen, bramen en dahlia’s vormen een passend geheel. De helder blauwe Delphinium zorgt voor een frisse touch.

2017-03-08_0002

De keuze voor de bloemen en kleuren in het bruidsboeket kwamen op meerdere plekken terug. In de corsage voor Simon, hun naaste familie, het grote bloemstuk aan de voordeur, de tafelstyling en tijdens de ceremonie.

Soms creëer je een sfeer met daarbij de perfecte bloemen en kleuren die je niet snel vergeet. Als je daarmee het bruidspaar gelukkig en tevreden maakt dan wordt ik daar blij van. Bedankt voor jullie vertrouwen lieve Simon & Juliette. Ik heb genoten om mijn bijdrage te leveren aan jullie ‘Feest der Liefde’. Veel geluk en liefde voor de toekomst!

Styling & Bloemen PURAVIE // Foto Suegraphy // Styling & Rentals TeLeukTrouwen

You Might Also Like