Over mij

Hoi, ik ben Chantal ten Brinke!

Al van jongs af aan ben ik bezig met sfeer. Wat ooit begon in mijn kleine zolderkamertje is uitgebloeid tot een heus bedrijf, PURAVIE.

Passie, professionaliteit en enthousiasme zijn kernwoorden waar PURAVIE op gebouwd is. Ik heb een grote liefde voor het creëren van sfeer. Het is namelijk heerlijk om een gezellige en veilige plek te hebben waar jij je helemaal thuis voelt. Naast dat ik gek ben op Huis & Tuin ben ik stapel op mijn lieve ondersteunende man Marijn. Samen hebben wij drie kindjes (Fleur, Sam en Noor) en wonen we in een authentiek en warm huis  (1910) vijf minuten van het centrum van Apeldoorn en de heide.

Het is heerlijk om te creëren!  Van het interieuradvies dat jullie huis echt persoonlijk maakt, de begeleiding van een verbouwing, bouw van jullie nieuwbouwhuis of de juiste meubels en accessoires. Alles draait om het juiste advies en styling. Vanuit mijn professie en jarenlange ervaring in dit vak help ik jullie graag verder. Het maakt hierbij niet uit of je al eigen ideeën hebt of nog niet weet wat je wilt.

Het is voor mij belangrijk dat het puur, creatief en vooral passend is. Iets wat jullie gelukkig maakt, dat is het doel.

x Chantal