Service

Nieuwbouw & verbouw begeleiding

Gaan jullie nieuwbouwen of een bestaand huis renoveren/verbouwen? Ik kan mij goed voorstellen dat je dan door alles keuzes die er op je af komen het doel niet altijd meer even helder voor ogen hebt. Of wel, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er moeten vaak in een korte tijd veel beslissingen worden genomen. Zelfs beslissingen waar je misschien nog nooit over na hebt gedacht of niet weet wat een goede keuze is voor het mooiste eindresultaat.

Vanuit mijn jarenlange ervaring begeleid ik jullie met veel passie en enthousiasme door jullie nieuwbouw- of renovatieproject. In overleg met jullie maken we samen de juiste keuzes en hierbij houd ik het gewenste eindresultaat goed voor ogen. Je kunt dan denken aan:

  • Keuzes rondom leveranciers, de aannemer, elektricien, loodgieter, stukadoor etc.
  • Wat is de juiste indeling van ons nieuwe huis?
  • Welke opstelling voor de keuken is het meest praktisch in ons huis?
  • Uitzoeken van de juiste badkamer en/ of keuken
  • Wat zijn passende vloeren?
  • Welke deuren passen bij de stijl van ons huis/ interieur?
  • De kleur van de kozijnen moeten bepaald worden, maar welke mogelijkheden zijn er?

Het zijn vragen waar je hoe dan ook mee te maken krijgt zodra je een nieuw project start. Mail of bel mij gerust om jullie ideeën met mij te bespreken en ik maak graag samen met jullie een passend begeleidingstraject.

"Een echte aanrader!"

"Wij hadden een huis gekocht wat totaal verbouwd moest worden. Het was enorm gedateerd en verouderd. We wilden het ‘hight end’ opleveren en weer doorverkopen. Chantal heeft hiervoor advies geven en de verbouwing begeleid. Zo heeft zij de keuken, badkamers, vloeren, schilderwerk etc. uitgezocht. Hiermee heeft zij ons veel werk en stress uit handen genomen. Chantal werkt professioneel en informeel en daarom was de samenwerking enorm prettig. Een echte aanrader!"

HK Vastgoed

HK Vastgoed

Projecten waar ik het nieuwbouw of verbouw traject heb begeleid: