Interieuradvies

Badkamer Beton Cire

Deze badkamer wil ik graag met jullie delen omdat het een goed voorbeeld is voor een badkamer die sfeervol en tegelijk erg efficiënt is. De basis voor deze badkamer was gelegd toen ik gevraagd werd om in de styling en laatste keuzes mee te denken. Een strakke grijze badkamer met grotendeels beton cire. De mat zwarte kranen zorgen ervoor dat deze badkamer zijn stoere look & feel behoudt.

Om het geheel een wat warmere uitstraling te geven heb ik er samen met de eigenaren voor gekozen om wat houten elementen erin aan te brengen. De planten zorgen voor het natuurlijke en frisse aspect.

Beton cire is een eigentijdse manier van het bekleden van wanden in een vochtige ruimte. Volledig waterafstotend, goed schoon te houden en geen gepriegel meer met het schoonhouden van de voegnaden van tegels. En ……een moderne stoere uitstraling.

Ook in een badkamer geven de accessoires sfeer aan het geheel en maken zij een vertrek persoonlijk. Want het is fijn als je interieur er, ook al is het stijlvol, ook leefbaar is.

Vaak schiet een badkamer er snel bij in en daarom vond ik het erg leuk om jullie te voorzien van mijn advies en zo ook van deze ruimte iets moois te maken. Geniet ervan!

Credits
Concept PURAVIE
Styling en meubels PURAVIE
Fotografie Amanda Drost