Verbouwprojecten

Verbouwbegeleiding huis Naarden

Eind februari 2020 werd ik benaderd door Jacco Klaassen van HK Vastgoed. Zij hadden een huis gekocht in Naarden wat enorm achterstallig onderhoudt had. Hun vraag aan mij was of ik een concept wilde bedenken om dit huis te moderniseren zodat zij het daarna weer te koop konden zetten.

Allereerst zijn we samen door het huis gelopen. De ideeën braken los bij het zien van dit woonhuis. Aan de hand daarvan heb ik een advies uitgebracht welke meteen goedgekeurd werd. Toen is de grote verbouwing begonnen. De aannemer werd aan het werk gezet. Verplaatsen van muren, uitzoeken en laten inbouwen van een nieuwe keuken, twee badkamers, in het hele huis zijn nieuwe vloeren gelegd, de trappen werden opnieuw bekleed, binnen en buiten moest alles opnieuw geschilderd worden, de tuin werd opnieuw aangelegd, beplant en er werd een schuur met veranda geplaatst. Daarnaast zijn er stalen kozijnen en leuningen geplaatst en deuren vervangen.

Er was haast met de verbouwing van dit huis en daarnaast moest de investering worden terugverdient. Voel je de druk? 😉

Uiteindelijk heeft het hele traject 3 maanden geduurd en….. al zeg ik het zelf…..het resultaat mag er zijn. Bedankt aan alle leveranciers voor de prettige samenwerking! En veel woongeluk voor de nieuwe bewoners van dit schitterende plekje wat helemaal af is.

Credits
Concept PURAVIE
Verbouwbegeleiding PURAVIE
Accessoires PURAVIE
Opdrachtgever HK Vastgoed