Online interieuradvies

Heb je een snelle interieurvraag? Misschien wel tussen de bedrijven van een nieuwbouw of verbouw traject door. App max. 3 korte vragen met foto’s en ik reageer binnen een uur.

Nu voor

€75,-

Mondeling interieuradvies

We lopen samen door je huis en bespreken kort en krachtig samen jouw wensen, vragen etc. Dan geef ik meteen concreet en doelgericht advies waar je zelf mee aan de slag kunt.

Advies duur +/- 1,5 uur.

€179,-

Exclusief reiskosten

Interieuradvies op maat

Ben je toe aan een nieuwe inrichting, restyling, ga je verhuizen of betrekken jullie je nieuwbouwhuis? Welke vloer, raamdecoratie en kleuren moeten we kiezen? Hoe kunnen we ons huis efficiënt inrichten met of zonder bestaande meubels?

Weet je niet waar je moet beginnen. Dan denk ik graag met je mee. Ik denk een totaalconcept voor je uit. Dit krijg je in een uitgebreid adviesrapport toegestuurd inclusief kleuradvies, meubeladvies en moodboards. Dit pakket kan helemaal op maat en passend bij jou en de situatie aangepast worden. Dit pakket kan ook worden uitgebreid met de inkoop van meubels, accessoires en de uiteindelijke styling van je interieur.

Vanaf

€375,-

Exclusief reiskosten

Nieuwbouw of verbouw begeleiding

Ga je een nieuw huis bouwen of wil je verbouwen? Komen er te veel keuzes op je af of weet je niet waar je moet beginnen met plannen?

Ik denk graag mee en geef advies in de keuzes die gemaakt moeten worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de herschikking van ruimtes, waar moet een bepaalde muur geplaatst worden, welke keuken en badkamer zijn passend, vloeren, deuren, kleuren etc.

We houden gedurende het traject intensief contact en ik bewaak de planning en voortgang van het project. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk van professionals opgebouwd waar ik mee samenwerk en die ik kan aanbevelen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf vakmensen in te huren.

Dit pakket kan op maat worden aangeboden en waar nodig uitgebreid worden met andere services.

Vanaf

€895,-

Exclusief reiskosten

Interieuradvies cadeau

Wil je een origineel cadeau geven waar iemand echt wat aan heeft? Geef dan een interieuradvies cadeau!

Misschien als verjaarscadeau, verhuiscadeau of gun je iemand gewoon een opfrisser. Het cadeau wordt stijlvol ingepakt en is een feest om te geven.

Prijs in overleg