"Chantal luistert goed naar je wensen en denkt enthousiast mee"

"Toen wij in februari ons nieuwe 'oudere' huis kochten wilden we ons hele interieur vervangen in de eet- en woonkamer. En dat binnen een passend budget. Wat komt daar ongelooflijk veel bij kijken en wat is het moeilijk om te bedenken of alles bij elkaar staat als het samenkomt. Daarom advies en begeleiding gevraagd van Chantal, Puravie. En wat was dat fijn. Chantal luistert goed naar je wensen en denkt heel enthousiast mee. Bovendien waren de gesprekken ook erg gezellig. Mede dankzij Chantal hebben wij hier een fantastisch warme plek weten te creëren. En niet alleen nieuwe meubels maar ook marktplaats-kasten etc staan hier fantastisch te zijn dankzij het kleurenadvies van Chantal. Ik kan en zal haar zeker aanbevelen! Super bedankt voor wie je bent en wat je voor ons hebt gedaan.."

Familie De Pater - Apeldoorn

Familie De Pater - Apeldoorn

"We zijn heel blij met het resultaat"

"Al 8 jaar woonden we in ons nieuwe huis. Het lukte niet om het naar onze zin in te richten. Het voelde onrustig, we bleven maar veranderen, proberen en er geld aan uitgeven. Tevergeefs. Toen hebben we Chantal van PURAVIE gevraagd eens te komen kijken. Ze luisterde naar onze wensen. Door haar tips en ideeen, hulp bij aankoop van meubels en accessoires hebben we het eindelijk zoals we het willen! We zijn heel blij met het resultaat, er is rust en we genieten er nog iedere dag van! Bedankt Chantal!!"

Familie van Dijk - Ermelo

Familie van Dijk - Ermelo

"Ons huis is echt ons 'thuis' geworden!"

"De eerste kennismaking met Chantal was in augustus 2019. We waren bezig met de tekeningen voor ons nieuwe huis en kwamen er al snel achter dat we veel keuzes moesten maken over de indeling en de uitstraling van ons nieuwe huis. Omdat dit best lastig was, waren we op zoek naar iemand die ons hierbij kon helpen. Via een familielid, waarvoor Chantal de styling van de bruiloft had verzorgd, kwamen we bij Puravie terecht. We waren enthousiast over de eerste kennismaking en de vele ideeen die Chantal had om het huis echt tot ons thuis te laten worden. Ze heeft ons geadviseerd over de indeling van ons huis en de keuze voor de belangrijke basiselementen in het huis, zoals de badkamer, de vloeren, deuren, keuken, trappen, etc. Door goed te luisteren naar onze wensen kon Chantal heel gerichte adviezen geven waarmee wij weer verder konden. Waar wij soms geneigd waren om voor de veilige weg te gaan, adviseerde Chantal vaak om een wat gewaagdere keuze te maken voor een meer unieke uitstraling, zoals bijvoorbeeld het gebruik van RAW stones in de badkamer. Het prettige aan de samenwerking met Chantal is dat ze heel goed bereikbaar is, vaak dacht ze op afstand mee bij belangrijke keuzemomenten. Nadat het huis in oktober 2020 opgeleverd werd heeft Chantal ons geadviseerd bij de aankleding van ons huis. Doordat ze in het hele proces met ons heeft meegedacht wist ze ontzettend goed aan te sluiten bij onze woonwensen. Omdat Chantal zelf ook meubels en woonaccesoires kan leveren, hoefden we niet verder op zoek, maar konden we ook hiervoor bij Puravie terecht! Chantal, heel erg bedankt voor je adviezen en de prettige samenwerking! Ons huis is echt ons 'thuis' geworden!"

Familie Klaassen - Uddel

Familie Klaassen - Uddel

"Prettig als iemand zich kan verplaatsen in wat mensen willen"

"Het advies was fijn en goed. Heel dicht bij wat wij in gedachten hadden. Altijd prettig als iemand zich kan verplaatsen in wat mensen willen. De man bij Gijsberts Apeldoorn was er ook erg van onder de indruk. Leuk!"

Ellen Junte – Wapenveld

Ellen Junte – Wapenveld

"We hadden veel niet aangedurfd zonder de hulp van Chantal"

"Hoe kunnen wij onze woonkamer en keuken één (sfeervol) geheel laten worden, zodat we ons weer thuis voelen in ons eigen huis? Deze vraag stelden wij aan Chantal. Al vrij snel na onze aanvraag is Chantal een avond langs geweest om de ruimte te bekijken. Na een prettig voorgesprek waarin we onze wensen deelden, liepen we een rondje door de ruimte. Enthousiaste en creatieve ideeën kregen we te horen. Chantal gaf ons eerlijk en oprecht advies en ze dacht goed met ons mee. Na het zien van het uitgebreide interieuradvies met afbeeldingen, tips en ideeën voor verfkleuren en voorbeelden, konden we toen al niet wachten op het eindresultaat. We hebben aan Chantal gevraagd of zij voor ons de meubels en accessoires zou willen uitkiezen. Heel prettig dat we dat zelf los konden laten. Nadat Chantal met veel liefde en zorg alle meubels en accessoires op de plek had gezet, vonden wij het resultaat écht prachtig! Onze kamer /keuken is een sfeervol geheel geworden en we voelen ons er nog meer thuis. We hadden veel nooit aangedurfd als we de hulp van Chantal niet hadden ingeroepen."

Familie Nentjes - Kampen

Familie Nentjes - Kampen

"Ze is een kei in het mooi combineren van kleuren, vormen en materialen"

"Chantal wist onze wensen direct om te zetten in een praktisch en creatief plan. Ze is een kei in het mooi combineren van kleuren, vormen en materialen. Met haar input konden we ons huis uiteindelijk helemaal 'af' maken."

Familie Vergunst - Apeldoorn

Familie Vergunst - Apeldoorn

"Een echte aanrader!"

"Wij hadden een huis gekocht wat totaal verbouwd moest worden. Het was enorm gedateerd en verouderd. We wilden het ‘hight end’ opleveren en weer doorverkopen. Chantal heeft hiervoor advies geven en de verbouwing begeleid. Zo heeft zij de keuken, badkamers, vloeren, schilderwerk etc. uitgezocht. Hiermee heeft zij ons veel werk en stress uit handen genomen. Chantal werkt professioneel en informeel en daarom was de samenwerking enorm prettig. Een echte aanrader!"

HK Vastgoed

HK Vastgoed

"Het is een mooi geheel geworden"

"Door het interieuradvies wat wij kregen van Puravie is er meer rust gekomen in ons interieur. We kwamen er zelf niet uit maar door de tips van Chantal en de meubels en accessoires die zij heeft geleverd is het een mooi geheel geworden."

Familie Verschoor - Ridderkerk

Familie Verschoor - Ridderkerk

"Heel fijn om even ruggespraak te hebben met een professional"

"Midden in onze verbouwing liepen we vast. We hebben via de mail wat korte vragen gesteld met foto’s erbij en Chantal heeft daar op dezelfde dag nog antwoord op gegeven. Heel fijn om even ruggespraak te hebben met een professional. Dit heeft ons uiteindelijk geld opgeleverd anders hadden we echt de verkeerde keuze gemaakt."

Familie Groenenberg - Woerden

Familie Groenenberg - Woerden

"Het was heel fijn dat iemand met ervaring met ons mee heeft gekeken"

"Wij hadden zelf al veel ideeen en eigenlijk nog een paar kleine vragen waar we niet uitkwamen. Hiervoor hebben wij Chantal van PURAVIE gevraagd om met ons mee te denken. Wij hebben onze vragen en twijfels gedeeld en zij heeft meteen concreet advies gegeven waar wij zelf mee aan de slag zijn gegaan. Het was heel fijn dat iemand met ervaring met ons mee heeft gekeken en ons heeft bevestigd in bepaalde keuzes en nog wat laatste adviezen heeft gegeven."

Familie De Lange - Lunteren

Familie De Lange - Lunteren

"Door jouw ideeën zien we nu weer voor ons waar we naartoe kunnen werken"

"We zijn echt blij met jouw advies! Door jouw ideeën zien we nu weer voor ons waar we naartoe kunnen werken ipv een ruimte met bende;) Dankjewel ook voor de extra tips nog! Nu kunnen we weer verder en we zijn vanmiddag zelfs al begonnen aan behang trekken in de hal. We laten het horen als we met de vloer of deur aan de slag gaan! Nu eerst schilderen en sausen."

Familie de Roo - Apeldoorn

Familie de Roo - Apeldoorn