Service

Interieuradvies

Een huis is een plek waar je je thuis moet voelen, waar je tot rust komt en waar het gezellig is. Ik geloof dat iedereen daarnaar verlangt. Echter, niet iedereen vindt het leuk om daarmee aan de slag te gaan. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn:

  • Wat is een mooie, maar ook praktische indeling van ons huis, met onze bestaande meubels?
  • Hoe deel ik al die nieuwe kamers van ons (nieuwbouw)huis opnieuw in?
  • Hoe kunnen we ons huis stijlvol inrichten, maar zo dat het ook persoonlijk en leefbaar is?
  • Hoe kan ik mijn huis sfeervol krijgen terwijl er ook zoveel speelgoed een plek moet hebben?
  • Welke accessoires maken mijn interieur af?
  • Hoe creëer ik een sfeervolle en functionele werkplek?
  • Wat zijn juiste kleuren en welke raamdecoratie matcht hierbij?
  • We willen een nieuwe keuken, maar hoe zorg ik voor een efficiënte indeling?

Misschien herken jij je in bovenstaande vragen of heb je juist een hele andere vraag? Neem gerust contact op, als professioneel stylist help ik je namelijk graag verder. Geen vraag is te gek en wat je stijl ook is, ik vind het heel tof om jou een passend advies te geven of te begeleiden in de keuzes die jij moet maken voor je interieur.

"We hadden veel niet aangedurfd zonder de hulp van Chantal"

"De woonkamer en keuken één sfeervol geheel laten worden en een thuisgevoel krijgen." Met die wens kwamen wij bij Chantal. Ze gaf ons hierover eerlijk en oprecht advies en ze dacht goed met ons mee. Na het zien van het uitgebreide interieuradvies konden we niet wachten op het eindresultaat! We hebben aan Chantal gevraagd of zij voor ons de meubels en accessoires zou willen uitkiezen. Heel prettig dat we dat zelf los konden laten. Het resultaat was écht prachtig! Onze kamer/keuken is een sfeervol geheel geworden en we voelen ons er nog meer thuis. We hadden veel niet aangedurfd als we de hulp van Chantal niet hadden ingeroepen."

Familie Nentjes - Kampen

Familie Nentjes - Kampen

Projecten waarvoor ik interieuradvies heb gegeven: