Interieur styling

Hotel Chique

Een oude pastorie nieuw leven inblazen! Daar krijg je mij wel enthousiast voor. Het moest een warme sfeervolle plek worden, waar iedereen zich welkom voelt. Samen met de vrouw des huizes ben ik op pad gegaan om meubels uit te zoeken en…. tadaaaa zie hier het resultaat.

Als eerste is er een extra deur naar de hal dichtgemaakt. Dit zorgt voor rust in de woonkamer en één deur is wel genoeg. De muren hebben een warme kleur wit gekregen en de lange wand die de woonkamer en de eetkamer met elkaar verbindt een warme zandkleur. Deze combinatie van kleuren geven rust aan het geheel.

Tussen de woonkamer en de woonkeuken zijn prachtige stalen taatsdeuren geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je de beide vertrekken kunt scheiden van elkaar. Heerlijk met een gezin. Zo kan iedereen een rustig plekje opzoeken. Of als je visite hebt kunnen de kids lekker aan de grote tafel neer ploffen en zelf ga je in de voorkamer zitten. Deuren dicht en rust 😉

Door wat velours en gouden accenten toe te voegen in het interieur krijg je een chique uitstraling. Ook de warme sierlijke gordijnen spelen een mooie rol in deze sfeer. Ook deze heb ik samen met de klant uitgezocht en hebben we met elkaar gekeken wat het meest passend zou zijn bij hun wensen en het uiteindelijke totaalplaatje.

Roestoranje kussens en de kleur van herfstbladeren geven kleur aan het geheel. Doordat de basis rustig is gehouden kun je in kleine details met de seizoenen meekleuren.

Beide vertrekken hebben dezelfde look & feel. Door dezelfde kleuren, materialen en vormen te gebruiken zijn het twee kamers die toch helemaal bij elkaar horen. De lange tafel van ruim 3 meter is een echte blikvanger. De tafel staat vrij in de ruimte en daardoor kunnen er extra mensen plaatsnemen. Dit was ook een van de wensen van de bewoners. ‘Ons huis staat altijd open voor de mensen om ons heen’. De lampen geven een gouden effect als ze branden waardoor ook hierin de warme kleuren terugkomen.

Lieve mensen, ik wens jullie heel veel woongenot op jullie nieuwe plek en hoop dat jullie wens om een open huis te hebben voor de mensen om jullie heen voor mooie ontmoetingen zal zorgen. Bedankt voor jullie vertrouwen in mijn advies.

Credits
Concept PURAVIE
Styling en accessoires PURAVIE
Fotografie Doreen Westerink Fotografie
Meubels diverse speciaalzaken