Meubeladvies

Warm en Kleurrijk

Ik stijl niet altijd hele huizen en ook begeleid ik niet altijd verbouw en/of nieuwbouwtrajecten. Soms mag ik een bijdrage leveren aan het compleet maken van een interieur. Door bijvoorbeeld nog een paar passende meubels of accessoires toe te voegen waardoor het totaalplaatje echt af is.

Zo mocht ik ook een aantal toffe meubels adviseren en toevoegen aan dit warme en kleurrijke huis. En ik kan je vertellen dat niet alleen het huis warm en kleurrijk is, maar ook de mensen die er wonen. Een warm hart en een kleurrijke warme kledingstijl. Eigenlijk kun je dit interieur het beste omschrijven als een huis met herfst en specerijtinten. Gecombineerd met groen, hout en zwarte stoere elementen.

Boven de eettafel zijn glazen retro- look lampen gekomen. Perfect bij de houten kerkbank in combinatie met de velours en gouden stoeltjes. Door de diverse lampen op verschillende hoogten te hangen krijgt dit een speels effect.

Naast de lampen mocht ik stoere minimalistische stoel adviseren en leveren. Perfect bij het kleurrijke tapijt en de groene en houten accessoires. Door de groene velours zitting geeft ook dit een warm effect.

Credits
Advies en meubels PURAVIE
Fotografie Doreen Westerink Fotografie
Huis van instagram.veluwekinderen